Stamppot andijvie eet je met aardappelen!

Zoals je wellicht al weet organiseer ik een drieluik over voeding maar waarom?!

Lees hier meer over de 3 foodworkshops!

Goed, laat het me uitleggen.

Al zo’n 20 jaar interesseer ik mij voor voeding, gezondheid en dit icm mijn gezin. In eerste instantie had ik er geen flauw benul van waarom. Ik oefende in het gebruik van de oven, verschillende meelsoorten, groenteschotels, soepen, baksels voor de zondag, zelf yoghurt maken enz.

Totdat pré-diabetes, zo’n drie jaar geleden, zich voorstelde aan ons gezin. Op allerlei gebied werd deze gastheer de laan uit gestuurd en dus ook op het gebied van voeding. Wat was ik blij dat dit gebied al heel wat jaren aandacht had gekregen van mij en dat ik dit heel eenvoudig uit kon breiden met nog meer anders kijken naar en omvormen of loslaten van bepaalde voedingsgewoonten.

Bijvoorbeeld de aardappel, die wij nog steeds wel eten alleen lang niet elke dag! Variëren is het toverwoord en heel noodzakelijk om toe te passen. Lees deze twee artikelen maar eens en ontdek wat je met voeding kunt doen t.a.v. je gezondheid.

3 voedingstips om jezelf te beschermen tegen ontsteking.

Laaggradige ontsteking veroorzaakt 95% van alle ziekten.

Esther, geef mij dan nu maar eens het antwoord op het waarom van een drieluik over voeding (met medewerking van www.missbeanie.nl)?

Ik heb ontdekt dat je in de kern van je bestaan enkel en alleen een geliefd kind van God bent en dat je vandaar uit, op een ontspannen manier, mag gaan kijken naar gezondheid en voeding. Dat je mag ontdekken dat de schepping je heel veel goeds heeft te bieden, ten bate van je gezondheid. Dat je daarvoor gemaakt bent!

Dus! Als jij worstelt met je zelfbeeld, je gezondheid of je eetgewoonten binnen je gezin dan zijn deze drie foodworkshops echt iets voor jou. Het zal je veel handvatten geven voor jou en je gezin en je zult ontdekken dat gevarieerd en gezond eten beslist niet saai hoeft te zijn. Bovendien krijg je er een geheel verzorgde High-tea bij!

Zie ik je gauw?

Esther

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.