Schrap een taak..


Een serie van 7 foto’s..
Vandaag nr. 6 ‘Schrap een taak’
Lijstjes maken.. Ben er niet zo goed in. Als ik een lijstje maak moet ik nadenken wat er allemaal te doen is en als ik bezig ben en er schiet mij weer een taak te binnen heb ik het lijstje met pen niet bij de hand.. Laat staan dat ik er een taak van af kan schrappen. Het enige wat ik schrap is een aardappel.. Kortom.. Lijstjes maken? Het past gewoon niet goed bij mij.

Wat past mij dan wel om te ordenen en een goed gevoel te hebben? Nou het lukt me al een aantal jaar om de taken, afspraken en vrije momenten te verwerken in een familieplanner. Ja ook huishoudelijke dingen komen er in voor. Ook staat daar het menu voor de week op. Het geeft echt rust! Het is uit mijn hoofd. Bovendien geeft het mij een opgeruimd gevoel i.p.v. al die rondslingerende niet afgemaakte lijstjes.

En jij? Lijstjes of..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.