Krijg je het niet helder hoe je je kind het beste kunt begeleiden in zijn of haar struggles. Loop je vast in je mogelijkheden om de relatie met je kind te vormen? Heeft je kind het nodig om de juiste vragen gesteld te krijgen om zo zijn of haar zelfbeeld te verstevigen en te vormen.. Vertel mij je verhaal en laat me je helpen!!

Tijdens een 1e gesprek zal ik luisteren en kijken naar je verhaal. Vervolgens bied ik je, aan de hand van een aantal kernwoorden/zinnen, een traject van coaching aan. Dit eerste gesprek is oriënterend en kosteloos voor jou!

Ik werk graag met beeldende taal. Het geeft een heldere kijk op je situatie en het zorgt ervoor dat er overzicht komt in je denken waardoor je jezelf een proces cadeau doet! Ik gebruik hiervoor diverse werkvormen afgestemd op belevingswereld van de ouder of het kind. Tijdens het coachen worden hoofd, hart en handen ingezet.

Kopjetheemetkoek staat ingeschreven bij de Kvk te Zwolle onder nummer: 70011834 en onder het btw-nummer: NL002149690B95 en is gevestigd in Emmeloord.