Laat ze maar kletsen..

Vandaag mocht ik aan de slag met een 10-jarige.. We waren in de bieb en gingen aan de slag met haar belemmerende gedachten.

Aan de ouder deed ik verslag en hierop volgde een reactie:

“Esther, wat bijzonder mooi om te lezen. Ze heeft bijna alles zelf ook zo verteld. Ik zag een vrolijk meisje met heel veel energie, ook na de middag school. Ze vroeg wanneer jullie weer aan de slag gingen. Heel goed teken!!!
Ze wilde zelf het papier (met helpende gedachten) op haar prikbord hangen, zo kan ze er steeds naar kijken. Ik (ouder) heb gevraagd met welke helpende gedachten ze naar school zo gaan. Ze koos: laat ze maar kletsen!”

Hoe dapper ben je om met rechte rug het plein op te wandelen en je besloten hebt om je niet meer te willen laten pesten! Hoe mooi als je durft te zeggen: Ik houd van mijzelf!

Kortom: WORDEN WIE JE AL BENT!!

#kindercoach #kopjetheemetkoek #schenktgroeimetaandacht met stapels #geschiedenisboeken over #willem

PS! Ik leerde ook een heleboel. Wist jij bijvoorbeeld wat hellebaardiers zijn?

PS!! Ook coaching nodig? Kijk eens verder op mijn website wat ik voor jou of je kind kan betekenen en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort!

PS!!! Delen is fijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.