Laat me denken.


Een serie van 7 foto’s..
Vandaag nr 3.. ‘Overdenk je dag’..
Doe jij dit al? Ik doe dit niet per se ’s avonds, zeker niet in bed want de ervaring leert dat ik dan in slaap val. Tenzij ik koffie met cafeïne drink.. Onlangs deed ik dat per ongeluk en dan overdenk ik de dag tot 3 uur in de nacht. Dan ga ik liggen malen met alle aangehoorde verhalen en raken de verhalen mij opnieuw. Dan maak ik opnieuw die beslissingen en ervaar ik op dat moment geen rust en vrede. 😉

Gelukkig krijg ik tegenwoordig veel vrije momenten om in alle rust de dag te overdenken. Bijvoorbeeld bij het naar bed brengen van de kinderen. Een goed moment om de dag door te nemen. Wat ik dan wel eens vraag is om de dag een cijfer te geven. Daarna vraag ik ze waarom het niet een hoger of lager cijfer dan het gegeven cijfer is. Zo probeer ik ze te laten vertellen of het cijfer past bij hun gevoel en ervaringen.

Welk cijfer geef jij aan je dag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.