Doe iets leuks!Doe iets leuks!


Een serie van 7 foto’s..

Vandaag de eerste.. doe een half uur iets wat je blij maakt. De opdracht om iets te doen wat je blij maakt is op zich geen probleem voor mij. Wel het voor je uit staren. Het voelt als verloren tijd. Heb jij daar ook zo’n moeite mee.. eventjes voor je uit staren? Bij mij moet het ‘iets doen’ vaak een doel hebben. Als ik er goed over nadenk weet ik dat dit natuurlijk onzin is. Voor je uitstaren, even rusten is heel goed voor je. Maar waarom heb ik er dan zo’n moeite mee. Ik stel mezelf een vraag en ik deel ‘m graag met jou:

Zijn er activiteiten in mijn leven die ik onder het kopje ‘verloren tijd’ kan scharen? Ik nodig mezelf uit tot bezinning en vervang echte verloren tijd met staren.
En jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.