3x HIGH TEA EN FOODWORKSHOPS MET JESSICA VAN WWW.MISSBEANIE.NL

Maak jij je wel een zorgen over je gezondheid? Kun je niet wijs worden uit alle voedingshypes of etiketten? Varieer je al in je voeding maar vraagt het ook veel energie van je? Zoek je bevestiging in je kijk op voeding en gezondheid? Verlang je ernaar dat je kinderen/huisgenoten ‘gewoon’ hun bord leegeten? En wil je zonder een veroordelend goed of fout samen een high-tea nuttigen met 3x een foodworkshop? Lees dan even verder want ik heb iets moois voor je!

Samen met Jessica Koomen van www.missbeanie.nl organiseer ik een drieluik over voeding. Tijdens een drietal interactieve foodworkshops krijg je te horen dat:

– Voeding en Gezondheid met elkaar te maken heeft en je op een zinvolle en relaxte manier bezig kunt zijn met een gezonde(re) levensstijl;
– Voeding en Gezin samengaan want hoe pas je nou een gezondere levensstijl nu toe in je gezin. Wat als je te maken hebt met altijd hongerige pubers, op zoek naar een vette hap in de kelderkast of peuters die niks lijken te lusten, terwijl jij je daarvoor net een dik uur hebt staan klussen in de keuken. En tot slot leren we dat
– Voeding en gevarieerd eten helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn.

Ik licht de 2e workshop er even uit omdat deze meer in het teken staat van opvoeden. Deze foodworkshop leert ons namelijk hoe we een gezonde(re) levensstijl kunnen integreren in ons gezin.

Want wist je dat jij als opvoeder een voorbeeld bent voor je gezin, in het houden en verzorgen van wie je al bent (inclusief ons imperfecte lichaam). Als het jou dus lukt om op een positieve en relaxte manier een gezondere leefstijl toe te passen zal dit doorwerken binnen je gezin.

Tijdens deze ochtend leer ik je op een frisse manier te kijken naar onze rol als opvoeder, geef ik je praktische opvoedtips rondom de ‘eet nou eens je bord leeg momenten’ en gaan we samen aan de slag met lekker snoepgoed voor de kinderen.

LET OP!! Er is maar ruimte voor 12 personen en je betaald € 75,- (inclusief een high-tea met zelfgemaakt lekkers). De workshops vinden plaats in Emmeloord en zijn op zaterdagmorgen 28 maart, 18 april en 16 mei van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Je kunt de workshops ook los reserveren.

Voor 1 workshop betaal je € 30,-. Voor 2 workshops betaal je € 50,- en voor de gehele drieluik € 75,-.

Voor meer informatie of om de drieluik over voeding te reserveren stuur je een mailtje naar kopjetheemetkoek@gmail.com of te bellen met Esther op nr. 06-21881295.

Hartelijke groeten van,

Esther

 

2 gedachten over “3x HIGH TEA EN FOODWORKSHOPS MET JESSICA VAN WWW.MISSBEANIE.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.