Spring naar inhoud

!! Online cursus ‘Opvoeden vanuit visie’ !!

ONLINE MEEDOEN KAN NU OOK!! GEWOON THUIS OP DE BANK!

Wil jij de cursus 'Opvoeden vanuit visie' niet aan je voorbij laten gaan? Kun jij er om wat voor reden dan ook de 5 avonden niet bijwonen of ben je nog niet om.. Dan is deze online cursus iets voor jou!

Als we kijken naar de mens in zijn geheel dan bestaan wij uit 5 verschillende lagen, t.w. hart, relaties, gedachten, emoties en lichaam. Tijdens deze cursus maken we een reis langs deze 5 lagen, met als doel dat je als mens wordt voorzien van een stevige(re) basis (zelfbeeld) zodat je het opvoeden 'gewoon' gaat doen. Dat je je eigen talenten en kwaliteiten niet verloren laat gaan maar gaat omarmen en je vervolgens het opvoeden gaat doen met hoofd, hart en handen!

Met medewerking van Bert Reinds, Muziektheater Over Schapen Enzo, Mirjam van der Vegt, Jessica Koomen en Heleen Quantrill.

Na elke cursusavond ontvang jij een samenvatting plus de reflectievragen en opdrachten die bij deze cursus horen. Je mag de gemaakte opdrachten/antwoorden naar mij mailen maar ik zal het niet als huiswerk beschouwen. Wel kijk ik met je mee en zal, waar nodig, reageren.

Boek je ticket en sluit je (online) aan!!

https://www.ticketkantoor.nl/shop/onlinemeedoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.