Spring naar inhoud

Opvoeden vanuit visie

Organiseert voor iedereen die aan opvoeden doet:

'Opvoeden vanuit visie'

Als we kijken naar de mens in zijn geheel dan bestaan wij uit 5 verschillende lagen, t.w. hart, relaties, gedachten, emoties en lichaam. Tijdens deze cursus maak je een reis langs deze 5 lagen met als doel dat je als mens wordt voorzien van een stevige(re) basis (zelfbeeld) zodat je het opvoeden 'gewoon' gaat doen. Dat je je eigen talenten en kwaliteiten niet verloren laat gaan maar gaat omarmen en je het opvoeden gaat doen met hoofd, hart en handen!

Kernwoorden voor de cursus: verbindend, interactief, divers, inspirerend, gesprek, muziek, humor en een traan.

De cursus beslaat een periode van ongeveer 15 weken, waarvan we 5 avonden interactief samen optrekken om vervolgens naar huis te gaan met 'huiswerk'. Deze cursus is interessant voor iedereen die aan opvoeden doet. Je hoeft niet persé een  biologisch ouder te zijn om op te voeden. Ik geloof er namelijk in dat je ook geestelijk opvoeder kunt zijn, dat je je verbindt met je 'geestelijke kinderen' en van hen houdt. Of je nu een biologische of geestelijke opvoeder bent, het is onze taak om een vlam te ontsteken en deze cursus helpt je om die vlam te leren ontsteken.

Zoals geschreven gaan we langs de 5 lagen van de mens. Elke laag is gekoppeld aan 1 interactieve avond die grotendeels gevormd wordt door inspirerende mensen. Deze mensen komen niet zomaar uit de lucht vallen. Op een later tijdstip zal ik ze uitgebreider aan jullie voorstellen en daarbij toelichten waarom ik ze gevraagd heb. Het zijn:

- Bert Reinds, spreker en schrijver. Hij komt spreken over het hart, want kwetsbaarheid verbind;
- Interactief Muziektheater Over Schapen Enzo. Zij zullen ons op humoristische wijze meenemen naar de laag relaties en wat het belang is van een goede relatie met jezelf en de ander;
- Mirjam van der Vegt, schrijfster van o.a. het Stiltedagboek en Faalkunst. Zij komt spreken over Faalkunst en wat onze gedachten voor rol spelen;
- Jessica Koomen is jazz zangeres. Zij komt zingen en vertellen over hoe emoties kunnen bijdragen aan een zinvol leven en dan met name wanneer je te maken hebt met lichamelijke of geestelijke struggles en
- Heleen Quantrill, schrijfster en spreekster van Eetgoedvoeljegoed. Zij komt spreken over het lichaam en het belang van goed voeden en goed voelen.

Je financiële investering is afhankelijk van een aantal factoren w.o. het huren van 'De Huiskamer', online opdrachten en feedback van Esther tijdens deze cursus plus het interactieve programma tijdens de 5 avonden. Je financiële investering zal € 85,- p.p. zijn. Je kunt je via onderstaande link voor de cursus aanmelden. Let op!! Er zijn 35 plekken beschikbaar dus wees er snel bij want vol = vol!

https://www.ticketkantoor.nl/shop/kopjetheemetkoek

De 5 avonden zijn op de woensdag en wel op:

6 februari, 27 februari, 20 maart, 3 april en 8 mei en duren van 20.00 uur tot 21.30 uur.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met mij via het contactformulier, via de mail kopjetheemetkoek@gmail.com of bel mij op                    06-21881295.

Voor het op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom deze cursus attendeer ik jullie graag op mijn Facebook-pagina  https://www.facebook.com/kopjetheemetkoek.nl/ of op Instagram https://www.instagram.com/

Een flyer van deze cursus is ook beschikbaar. Wil je een stapeltje hebben? Laat het me weten dan regelen we dat. Het digitaal flyeren is uiteraard heel fijn! Flyer cursus 'opvoeden vanuit visie'

Ik zie naar jullie reactie uit!

Hartelijke groeten van Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.